- Αρχική
- /
- Το Ξενοδοχείο
Τα βραβεία που μας απονέμετε μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.
Με βάση τα θέλω και τις προσδοκίες μας, και με σεβασμό προς την φύση, την ελληνική ιστορία, την κουλτούρα και την φιλοξενία, δημιουργήσαμε τα δύο ξενοδοχεία μας στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, στην Σάρτη. Το Ξενοδοχείο Απόλλων και τον Ξενώνα Απόλλων (www.apparthotel-apollon.de)

Η Σάρτη είναι ένα μικρό γραφικό χωριό, μόλις 130 χλμ. από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, το οποίο αγκαλιάζουν τα καταπράσινα δάση της Σιθωνίας. Η Σιθωνία βρίσκεται στη μεσαία χερσόνησο της Χαλκιδικής ανάμεσα στην Κασσάδρα και το Άγιο Όρος.
Στην άκρη της χερσονήσου βρίσκεται το χωριό μας, ένα ήσυχο μέρος, δίπλα στην θάλασσα και περίπου 50 μέτρα από την λευκή αμμουδιά.
Η παραλία της Σάρτης βραβεύεται κάθε χρόνο ως μία από τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας, ενώ ταυτόχρονα η Ευρωπαϊκή Ένωση κάθε χρόνο την τιμά με την γαλάζια σημαία.

Στο χωριό θα βρείτε δυνατότητες για θαλάσσια σπορ και σχολή κατάδυσης. Έχετε εύκολη πρόσβαση σε εστιατόρια, καφέ-μπάρ, ταβέρνες, μικρά μαγαζάκια με πολλές παραδοσιακές και ποιοτικές επιλογές.
Κάθε Σαββάτο, το επόμενο χωριό, η Συκιά, διοργανώνει ένα παζάρι, στο οποίο θα μπορέσετε να βρείτε ότι επιθυμείτε, φρέσκα τρόφιμα, αντικείμενα, παραδοσιακές και τοπικές λιχουδιές.
Ταυτόχρονα θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε το τοπίο και να απολαύσετε έναν παραδοσιακό ελληνικό καφέ στα σοκάκια του χωριού.
Το ξενοδοχείο Απόλλων, μόλις 50 μέτρα από τα γαλαζοπράσινα και τα κρυστάλλινα νερά της Σάρτης, είναι εμπνευσμένο με στοιχεία αρχιτεκτονικής δωρικού ρυθμού.
Μπαλκόνια με καμάρες σε συνδυασμό γήινων αποχρώσεων και του μπλε εναρμονίζονται με το γαλάζιο της θάλασσας.
Τους καλοκαιρινούς μήνες μπορείτε να απολαύσετε τον ελληνικό παραδοσιακό καφέ στην ηλιόλουστη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου απολαμβάνοντας τον καταπράσινο κήπο.
Τις απογευματινές ώρες θα έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε δροσερά coctail φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα υλικά ή κρασιά επιλεγμένα από οινοποιεία του Άγιου Όρους.
Στο Roof Garden του ξενοδοχείου έχετε την δυνατότητα να γευτείτε τον καφέ ή το ποτό σας στην πέργκολα αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο ή εναλλακτικά να χαλαρώσετε στις ξαπλώστρες απολαμβάνοντας τον ήλιο και διαβάζοντας ένα βιβλίο.
Κατά την άφιξη σας στο αεροδρόμιο Μακεδονίας της Θεσσαλονίκης, σας προσφέρουμε ως υπηρεσία του ξενοδοχείου μας, την ιδιωτική και οικονομική μεταφορά σας στo Hotel Apollon.
Σας παραλαμβάνουμε από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και σας μεταφέρουμε με απόλυτη ασφάλεια στην Σάρτη, ενώ καθ’όλη την διαδρομή έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε την φύση της Χαλκιδικής και τις γαλαζοπράσινες παραλίες.