Όροι και Προϋποθέσεις

“Μαζί μας, ο επισκέπτης είναι πάντα φίλος.”

αποτύπωμα

Κείμενα, φωτογραφίες, υπεύθυνος για το περιεχόμενο:

Hotel Apollon
Εκπρόσωπος: Χαιρόπουλος Χαράλαμπος
Danziger Strasse 72
10435 Βερολίνο
Κινητό: 015226096569
Κινητό Ελλάδα: 0030 6932140071
Σταθερό: 0030 23750 94616
Σταθερό: 0030 23750 94636

eMail: info@hotel-apollon.de
Web: www.hotel-apollon.de

Αποποίηση ευθυνών:

Το Hotel Apollon προσπαθεί πάντα να παρουσιάζει σωστές και πλήρεις πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο. Ωστόσο, το Hotel Apollon δεν εγγυάται ότι οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο είναι σωστές, ενημερωμένες ή πλήρεις. Επίσης, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την ορθότητα, την επικαιρότητα και την πληρότητα των διαθέσιμων πληροφοριών σε ιστότοπους στους οποίους αναφέρεται αυτός ο ιστότοπος με τη μορφή υπερ-συνδέσμων με δυνατότητα κλικ ή χωρίς κλικ. Το Hotel Apollon δεν έχει καμία απολύτως επιρροή στο περιεχόμενο εξωτερικών ιστότοπων.

Το Hotel Apollon διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές ή προσθήκες στις πληροφορίες που παρέχονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Πνευματική ιδιοκτησία:

Το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Τα πνευματικά δικαιώματα για αντικείμενα που παρουσιάζονται σε αυτόν τον ιστότοπο (κείμενα, φωτογραφίες, γραφικά) παραμένουν αποκλειστικά στον συντάκτη των σελίδων. Η εκτύπωση, η αντιγραφή ή η χρήση των αντικειμένων που αναφέρονται σε ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα επιτρέπεται μόνο με την προηγούμενη ρητή γραπτή συγκατάθεση του Hotel Apollon.

Εάν τμήματα του κειμένου δεν αντιστοιχούν πλέον, ή όχι πλήρως στην τρέχουσα νομική κατάσταση, τα υπόλοιπα μέρη του εγγράφου παραμένουν ανεπηρέαστα στο περιεχόμενο και την εγκυρότητά τους.

Προστασία δεδομένων:

Το Hotel Apollon προστατεύει το απόρρητο και την προσωπικότητά σας. Τα προσωπικά δεδομένα που μας διαβιβάζετε μέσω e-mail ή φόρμας επικοινωνίας κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας θα αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τις ισχύουσες νομικές διατάξεις για την προστασία δεδομένων – αυτό φυσικά ισχύει και για όλες τις άλλες μορφές επαφής.

Δεν το μεταβιβάζουμε σε τρίτους.

Τα προσωπικά δεδομένα που διαβιβάζονται στο Hotel Apollon θα αποθηκευτούν μόνο έως ότου εκπληρώσει τον σκοπό για τον οποίο διαβιβάστηκαν αυτά τα δεδομένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Πολιτική Απορρήτου