Μια κρουαζιέρα με θέα το ηλιοβασίλεμα και το όρος Άθως σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη.
Ανακαλύψτε τις υπέροχες κρυστάλλινες παραλίες που απλώνονται σε όλο το μήκος της Σιθωνίας. Οι καβουρότρυπες, το πλατανίτση και ο αρμενιστής είναι λίγες από τις παραλίες που θα απολαύσετε στο ταξίδι μας.
Από αυτήν την εμπειρία δεν θα μπορούσε να λείπει ένα Barbeque με καλό κρασί.

Σας δίνουμε την δυνατότητα να γνωρίσετε ακόμα περισσότερο την κουλτούρα, την παράδοση μας και την τοποθεσία μέσα από εκδρομές, όπως πεζοπορίες, κρουαζιέρες, και βραδιές κρασιού που διοργανώνουμε μόνο για τους πελάτες μας.

Εξερευνήστε τις ομορφιές της Σιθωνίας, τις παραλίες της, την απέραντη φύση και τα γραφικά χωριουδάκια, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας και ταξιδεύοντας μαζί μας με ασφάλεια σε διάφορα μέρη του τόπου.
Η χερσόνησος του Άθω, ένα ανεξάρτητο κράτος με δικούς του κανόνες και νόμους, αποτελείται από είκοσι ιερές μονές.
Το πυκνό δάσος, οι γραφικοί λόφοι, η φύση και οι βελούδινες βουνοπλαγιές ως την θάλασσα, δημιουργούν μια ιδιαίτερη αίσθηση ομορφιάς.

 

Λάβετε μέρος στην κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος και ανακαλύψτε προσωπικά τις ομορφιές του τόπου μας.
Το γαλαζοπράσινο, κρυστάλλινο και πεντακάθαρο νερό της θάλασσας και η αμμουδιά, αλλά και τα φιλικά προς τα παιδιά ξενοδοχεία μας, καλύπτουν τις προδιαθέσεις για ωραίες, οικονομικές και χαλαρωτικές διακοπές στην Ελλάδα.

Είμαστε πάντοτε στην διάθεση για τους πελάτες μας, ενώ κατέχουμε την γερμανική γλώσσα, και προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε την κάθε ανάγκη και επιθυμία σας.